Takuu

Sertifioitu PRO -asentajat voivat tarjota asiakkailleen laajennetun takuun:

Lattialämmitysjärjestelmien Sertifioitu PRO -asentajat

Warranty - FH visualSertifioitu PRO -asentaja voi tarjota 20 vuoden kokonaistakuun nVent RAYCHEM-lattialämmitysjärjestelmäasennuksille. Sertifioitu PRO -asentajan asentamalla lattialämmitysjärjestelmällä on 8 vuotta tavallista 12 vuoden kokonaistakuuta pidempi takuuaika.

Kokonaistakuu = kaikki, mitä vaaditaan lämpöisen lattian takaamiseksi
Siinä harvinaisessa tapauksessa, että tuotteessamme olisi vika, jota emme pysty korjaamaan, emme pelkästään tarjoa sinulle hyvitykseksi uutta tuotetta vaan kustannamme myös sen asennuksen. Huolehdimme myös siitä, että lattiapinta korjataan niin, että se on aikaista kuntoa vastaavassa kunnossa.

Täydellinen takuuteksti
  

Räystäskourujen sulanapitolaitteiden Sertifioitu PRO -asentajat

Sertifioitu PRO -asentajat, jotka ovat käyneet kattojen ja räystäskourujen sulanapitojärjestelmien asennuskurssin, voivat antaa 12 vuoden laajennetun takuun asiakkailleen koskien kaapeleita ja 6 vuoden laajennetun takuun koskien kourujen lumensulatusohjainlaitteita.

Täydellinen takuuteksti
Warranty - Gutters

Mitä laajennetun takuun myöntämiseen vaaditaan?

Laajennetun takuun myöntämiseksi asennuksen on oltava Sertifioitu PRO -asentajan suorittama, ja sen on oltava rekisteröity Internet-sivullamme. Tässä kohdassa voit rekisteröidä asennuksen.


Connection and Protection