nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Managementista tulee nVent
- innovatiivinen yritys täynnä uusia mahdollisuuksia

Laadukkaat RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX ja TraceTek tuotemerkit ovat nyt osa nVent Thermal Management -yhtiötä.

Verkkosivujemme kehittäminen on parhaillaan käynnissä ja julkaistaan tammikuussa 2019. Siihen saakka löydät informaatiota meistä ja tuotteistamme nykyisen verkkosivustomme kautta.

Lisätietoja nVent-yrityksestä:
Lataa lehdistötiedote
Vieraile sivustolla nVent.com
(tällä hetkellä englanniksi)

Sivuston palvelut

nVent Thermal Management on toteuttanut lämmönhallintajärjestelmiä, joiden laajuus on muutamasta metristä satoihin kilometreihin. Kokemukseemme perustuen olemme kehittäneet työkaluja, käytäntöjä ja ennen kaikkea asiantuntemusta kaikenkokoisten lämmönhallintaprojektien asennuksen menestyksekkääseen hallintaan.

Monipuolinen nVent-rakennustietokantaohjelmistomme on resurssien seurannan keskipiste, ja se tuottaa raportit tärkeistä osa-alueista projektin etenemisen aikana. Työmaapalvelun toimintaa ohjataan nVent Thermal Managementin rakentamisen laatusuunnitelman avulla.

Joustavat alihankintapalvelut:

nVent Thermal Management tarjoaa erilaisia alihankintapalveluita. Voimme toimia päätoimittajana, johtaa tehtaan kouluttamia alihankkijan työntekijöitä ja avustaa paikallisten alihankkijoiden palkkaamisessa tai toimia työmaapäällikkönä saattolämmityksen ja eristyksen toteuttamisessa. Maailmanlaajuisiin ja alueellisiin palveluihimme kuuluu esisuunnittelu, valmistelu, rakentaminen, asennus, rakentamisen jälkeiset toimet sekä täydellinen toiminnan tuki.

Sitoutuminen:

nVent Thermal Managementin johto on sitoutunut pitämään yrityksen palkkalistoilla koulutettua ja tehokasta rakennusalan työvoimaa, ja määrätyt toimeksiannot suorittavilla työntekijöillä on asianmukainen koulutus ja/tai kokemus. nVentn henkilöstö on yhtä monipuolinen kuin sen tarjoamat tuotteet: nVent Thermal Managementilta on saatavana asentajia, työmaavalvontaa, kenttäsuunnittelua, laadunvarmistusta, laadunvalvontaa ja/tai projektinhallintaa kaikkiin lämmönhallintajärjestelmien toteutusprojekteihin.

Connection and Protection