nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Managementista tulee nVent
- innovatiivinen yritys täynnä uusia mahdollisuuksia

Laadukkaat RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX ja TraceTek tuotemerkit ovat nyt osa nVent Thermal Management -yhtiötä.

Verkkosivujemme kehittäminen on parhaillaan käynnissä ja julkaistaan tammikuussa 2019. Siihen saakka löydät informaatiota meistä ja tuotteistamme nykyisen verkkosivustomme kautta.

Lisätietoja nVent-yrityksestä:
Lataa lehdistötiedote
Vieraile sivustolla nVent.com
(tällä hetkellä englanniksi)

Suunnittelu

Saattolämmitysjärjestelmän yksityiskohtaisessa suunnittelussa tarvittavat lähtötiedot vaativat lukuisien asiakirjojen laatimista ja lähettämistä. Suunnittelutoimistot ja asiakkaat eivät useinkaan huomioi näiden toimien aiheuttamia kustannuksia ja vaikutuksia aikatauluun. Tyypillinen putkiston mitoitussuunnitelma kuitenkin kulkee prosessisuunnittelu-, putkistosuunnittelu-, sähkösuunnittelu- ja dokumentointiosastojen kautta ennen päätymistään saattolämmitysjärjestelmää suunnittelevalle toimistolle. Tässä ketjussa jokaisen asiakirjan lähettäminen vaatii tyypillisesti kaksi tuntia. Vaikutus kustannuksiin ja aikatauluun vielä moninkertaistuu, kun suunnitelmaan on tehtävä muutoksia.

Uuden kehitystyön tuloksia saattolämmityksen suunnittelussa: nVent TRACERLYNX®

nVent Thermal Management on äskettäin kehittänyt kolmiulotteisen, tietokoneavusteisen työkalun nimeltä TRACERLYNX®, joka perustuu teollisuusstandardoituun ohjelmistoon. Suunnitteluympäristö on yhteensopiva asiakkaiden yleisimmin käyttämien mallinnussovellusten, esimerkiksi PDMS:n ja PDS:n kanssa. Uudessa, tehokkaassa toimintamallissa nVent Thermal Management voi siirtää elektroniset datan välitiedostot ja/tai putkistokomponenttitiedostot asiakkaan mallista suoraan räätälöityyn saattolämmityksen suunnittelutyökaluun. Asiakkaan ei tarvitse laatia ja toimittaa paperimuotoisia putkistopiirustuksia tai elektronisia piirustustiedostoja. Sovellus luo tarkat raportit, joihin on merkitty puuttuvat tiedot, kuten liittymäkuvat. Projektin edetessä lähtötietoihin tulee aina muutoksia, joilla on usein olennaista vaikutusta sekä kustannuksiin että aikatauluun. Sovelluksen sisältämän muutosten tunnistustyökalun (Revision Identifier) ansiosta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa lajitteluun, tarkastamiseen ja suodattamiseen ennen tietojen toimittamista saattolämmityksen suunnittelusta vastaavalle toimistolle.

 

Connection and Protection