TraceCalc Pro

Teollisuuden putkien ja säiliöiden saattolämmitysjärjestelmän suunnittelu

TraceCalc Pro on saattolämmitysjärjestelmän suunnitteluun tarkoitettu Windows-työpöytäohjelmisto. Käyttäjäystävällinen ohjelmisto opastaa vaihe vaiheelta projektiisi parhaiten sopivan saattolämmitysjärjestelmän suunnittelussa käyttäen maailmanluokan tuotteita, kuten nVent RAYCHEM, nVent TRACER ja nVent PYROTENAX. Lisäksi TraceCalc Pro antaa tärkeitä saattolämmitysjärjestelmän suunnittelutietoja, kuten putken lämpöhäviöt, piirien lukumäärä, sähkökuormitukset, kaapelivaippojen maksimilämpötilat jne. valiten samalla automaattisesti lämpökaapelit ja komponentit.
TraceCalc Pro -ohjelmiston avulla suunnitelma valmistuu suorittamalla muutama helppo vaihe:
  1. Syötä suunnitteluparametrit.
  2. TraceCalc Pro antaa osaluetteloehdotuksen sekä kuvauksen parhaasta ratkaisusta ja suunnitelman tiedot: käyttökohteeseesi sopiva lämpökaapeli, kytkentäpakkaukset ja ohjaus- ja valvontalaitteet. Vaihtoehtoisesti voit itse valita haluamasi komponentit ja tuotteet manuaalisesti.
  3. Kun lähetät tarjouspyynnön, myyntiedustajamme lähettää sinulle tarjouksen.
  4. Tallenna projektisi myöhempää käyttöä varten.

TraceCalc Pro laatii helppokäyttöiset vakioraportit, joissa on yhteenveto saattolämmitysjärjestelmän suunnitelmasta, jolloin tuotteiden tilaaminen ja hankinta sujuu helposti ja vaivattomasti.
TraceCalc Pro sisältää edistyneitä ominaisuuksia, kuten moniosaisten piirien suunnittelu, räätälöidyt venttiili- ja eristysratkaisut sekä tarpeitasi vastaavat kehittyneet muokkaustoiminnot. TraceCalc Pro -ohjelmiston käyttäjällä tulee olla kokemusta saattolämmitysjärjestelmän suunnittelusta.Tämä ohjelma on 30 päivän koekäyttöversio, joka käyttäjän on rekisteröitävä voidakseen käyttää ohjelmaa 30 päivän jälkeen. Käynnistettyäsi TraceCalc Pro -ohjelmiston koekäyttöversion ohjelma pyytää rekisteröimään sovelluksen. Rekisteröityäsi ohjelmiston lähetämme sinulle vahvistuskoodin.
Jos olet jo TraceCalc-ohjelmiston rekisteröity käyttäjä ja haluat pelkästään päivittää ohjelmiston, lataa ja asenna uusin versio. Nykyinen rekisteröintisi ja ohjelman asetukset säilyvät tallessa. Ladattavissa olevat asiakirjat Käyttöopas – Englanninkielinen Read Me -tiedosto

Documents available for download
Connection and Protection