nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Managementista tulee nVent
- innovatiivinen yritys täynnä uusia mahdollisuuksia

Laadukkaat RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX ja TraceTek tuotemerkit ovat nyt osa nVent Thermal Management -yhtiötä.

Verkkosivujemme kehittäminen on parhaillaan käynnissä ja julkaistaan tammikuussa 2019. Siihen saakka löydät informaatiota meistä ja tuotteistamme nykyisen verkkosivustomme kautta.

Lisätietoja nVent-yrityksestä:
Lataa lehdistötiedote
Vieraile sivustolla nVent.com
(tällä hetkellä englanniksi)

nVent RAYCHEM Supervisor

Saattolämmityksen ohjausyksikön määrittely- ja valvontaohjelmisto RAYCHEM Supervisor sisältää graafisen käyttöliittymän RAYCHEM-ohjaustuotteille. Ohjelmisto tukee NGC-ohjauskeskuksia, joihin kuuluu edistyneet käyttöliittymäpäätteet, RAYCHEM T2000 AC 2000+ -hälytys-/linjaliikennekortit, saattolämmityksen RAYCHEM 910/915/920 -ohjausyksiköt, 780-sarjan tai GCC-9000-ryhmäliikenteen ohjausyksiköt ja muut aikaisemmat RAYCHEM-ohjausyksiköt, joissa käytetään Modbus-protokollaa.


Ohjelmiston avulla käyttäjä voi määritellä RAYCHEM-ohjausyksikön, johon on asennettu asianmukainen tietoliikenneliittymä, ja valvoa sitä yhdestä keskitetystä sijainnista. Ohjelmisto sisältää myös edistyneitä ominaisuuksia, kuten tietojen kirjaus ja trendien laadinta, erä- ja reseptikäsittely, tapahtumien aikataulutus sekä hälytysten kuittaus- ja poistotoiminnolla varustettu hälytysten valvonta.

RAYCHEM Supervisor -ohjelmisto voi olla usean käyttäjän, usean palvelimen tai verkkoyhteydessä toimiva versio. Laitteet voivat olla yhteydessä RAYCHEM Supervisor -ohjelmistoon yksinkertaisen kaapeleilla kytkettävän sarjaliikenteen välityksellä, tai ne voivat hyödyntää olemassa olevia verkkoinfrastruktuureja, mukaan lukien Ethernet-lähiverkot ja Internet-pohjaiset laajaverkot. Sähkösaattolämmitysjärjestelmän tietoja voidaan käyttää ja hallita lähes mistä tahansa maailman kolkasta käyttäen uusimpia tietoliikennetekniikoita. Tällainen joustavuus voi alentaa yrityksen ohjauslaitteiden tietoliikenneyhteyksien asennuskustannuksia. 


Arkkitehtuurit

RAYCHEM Supervisor -järjestelmässä on mahdollista käyttää useita erilaisia arkkitehtuureja, mutta yleensä käytetään jotakin kolmesta tyypistä, jotka puolestaan soveltavat joko MSDE- tai SQL-tekniikkaa tietokannoissaan.
  • Yksi master-palvelin, ei orjapalvelimia, yksi käyttäjä (työasema)
  • Yksi master-palvelin, ei orjapalvelimia, useita käyttäjiä (työasemia)
  • Yksi master-palvelin, yksi tai useampi orjapalvelin, useita käyttäjiä (työasemia)
RAYCHEM -ohjelmiston esitesivu (PDF)
RAYCHEM -yrityksen esitesivu (PDF)

 
Connection and Protection