nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Managementista tulee nVent
- innovatiivinen yritys täynnä uusia mahdollisuuksia

Laadukkaat RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX ja TraceTek tuotemerkit ovat nyt osa nVent Thermal Management -yhtiötä.

Verkkosivujemme kehittäminen on parhaillaan käynnissä ja julkaistaan tammikuussa 2019. Siihen saakka löydät informaatiota meistä ja tuotteistamme nykyisen verkkosivustomme kautta.

Lisätietoja nVent-yrityksestä:
Lataa lehdistötiedote
Vieraile sivustolla nVent.com
(tällä hetkellä englanniksi)

Vesivuotojen etsintä

Turvallisuus on monien petrolipolttoaineiden käsittelyn alalla toimivien yritysten ensisijainen huolenaihe ympäristönsuojelun seuratessa heti kakkossijalla. Viranomaismääräykset kummallakin alueella kiristyvät jatkuvasti, joten jos liiketoiminta koskee polttoaineiden tuotantoa, kuljetusta, varastointia, jalostusta tai käyttöä, vuodon mahdollisuus on otettava huomioon.

Joissakin tilanteissa vuodon mahdollinen lähde on ennakoitavissa. Venttiilin alusta, ylivuotosäiliö tai matalalla sijaitseva kaukalo on ihanteellinen sijoituspaikka nopeasti reagoivalle polttoaineanturille. Nopea tieto polttoaineen kerääntymisestä odottamattomaan kohtaan voi olla ratkaiseva tekijä katastrofaalisen onnettomuuden tai kalliin puhdistuksen välttämisessä.

Älä erehdy pitämään "hidasta" vuotoa "pienenä" vuotona. Hidas vuoto saa aikaan suuren vuodon, jos ilmaisujärjestelmä ei pysty tunnistamaan tietyn kynnysarvon tai tietyn virtausprosentin alittavia vuotoja. Aivan liian monet vuodot havaitaan vasta, kun joku tuntee polttoaineen hajua tai kun pintavesi tai pohjavesi on jo saastunut.

Polttoainevuotojen ilmaisujärjestelmä

nVent Thermal Management tarjoaa polttoainevuotojen ilmaisuratkaisuja, jotka havaitsevat vuodot ennen sinua.

nVent TRACETEK-tuotemerkin polttoaineen ilmaisujärjestelmä koostuu kolmesta osasta:

  • Tunnistuskaapelit tunnistavat maanalaiset tai maanpäälliset vuodot ja tihkuvan nesteen varhaisessa vaiheessa ennen kun niistä muodostuu suuria vuotoja.  Ne ilmaisevat vuodon sijainnin metrin tarkkuudella.
  • Koettimet tunnistavat veden pinnalla kelluvan polttoaineen tai matalalla sijaitseviin kaukaloihin tai venttiilin alustoille tai tasaisille pinnoille, kuten pumppujen alustoille, kerääntyvän polttoaineen. Koettimet reagoivat välittömästi jopa ohueen polttoainekalvoon, ja ne ovat palautettavissa ja käytettävissä uudelleen ja ne voidaan jopa tarvittaessa testata märkänä.
  • Anturiliityntämoduulien ja hälytyskeskusten tarkoitus on syöttää virtaa anturikaapeleille ja koettimille, valvoa niiden toimintaa ja ilmoittaa tunnistetusta vuodosta ja sen sijainnista käyttäjille ja muihin hälytys- ja valvontajärjestelmiin.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Connection and Protection