Prosessilämpötilan ylläpito

Oikein valittu teollisuuden prosessilämpötilan ylläpitojärjestelmä pitää putkiston kuljettaman nesteen lämpötilan halutulla tasolla, erilaisissa lämpötiloissa, riippuen kunkin prosessin tai käyttökohteen vaatimuksista.

Prosessilämpötilan ylläpito – Täydellisen lämmönhallintajärjestelmän periaate

nVent Thermal Management toimittaa prosessilämpötilan ylläpitojärjestelmän täydellisenä lämmönhallintaratkaisuna, joka sisältää avaimet käteen -palveluiden lisäksi putkistoon sopivien lämpökaapeleiden ja kehittyneen ohjausjärjestelmän valinnan.Process-Temperature-Industrial.jpg

Saattolämmitysjärjestelmä
  • Saattolämmityskaapelit ylläpitävät virtaamattomien nesteiden lämpötilan kompensoimalla putkien, säiliöiden ja muiden laitteiden lämpöeristyksen läpi siirtyvän lämmön.
  • Kehittyneet ohjausjärjestelmät ovat laitteita, kuten termostaatteja, säätimiä ja ohjauskeskuksia, jotka valvovat ja/tai säätävät saattolämmityskaapelia avustaen putkiston sisältämän nesteen lämpötilan ylläpidossa.
  • Komponentit ja lisävarusteet ovat kytkennöissä ja asennuksessa tarvittavia osia, esim. päätepakkaukset, lasikuituteippi ja varoitustarrat.
Palvelut
  • Suunnittelupalvelut
  • Toimitus ja valmistus
  • Työmaapalvelut
  • Asennuksen jälkeiset palvelut

nVent Thermal Management toimittaa yksittäiset komponentit, suunnittelun ja jopa koko järjestelmän asennuksen ja ylläpidon.

Yhdistämällä kehittyneet tuotteemme työmaapalveluihimme asiakkaan etuna on integroitu lämpötilan ylläpitoratkaisu, jonka tuloksena on strategisen suunnittelun ja toteutuksen ansiosta optimaalinen lämmönhallintajärjestelmä.
Hallitessamme ja toteuttaessamme kaikki saattolämmitysjärjestelmän suunnitteluun ja asennukseen liittyvät osa-alueet tarjoamme projektiryhmällesi yhden ainoan rajapinnan.


Aiheeseen liittyvät tuotteet

Connection and Protection