nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Managementista tulee nVent
- innovatiivinen yritys täynnä uusia mahdollisuuksia

Laadukkaat RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX ja TraceTek tuotemerkit ovat nyt osa nVent Thermal Management -yhtiötä.

Verkkosivujemme kehittäminen on parhaillaan käynnissä ja julkaistaan tammikuussa 2019. Siihen saakka löydät informaatiota meistä ja tuotteistamme nykyisen verkkosivustomme kautta.

Lisätietoja nVent-yrityksestä:
Lataa lehdistötiedote
Vieraile sivustolla nVent.com
(tällä hetkellä englanniksi)

Total Care Warranty

20-Year-Warranty.giflogo_12warranty_90.gif

Jopa 20 vuotta huoletonta lämmitystä kattavan takuukonseptin ansiosta

Korkealaatuiset tuotteet – ammattitaitoisen sähköasentajan asentamina ja tarkastamina – varmistavat kodinomistajille miellyttävän lattialämmityksen ja Total Care -takuun. nVent RAYCHEM-lattialämmitysjärjestelmän asentajat voivat nyt tarjota asiakkailleen 12 vuoden Total Care -takuun. Asennuksen mukana tulee korkealaatuisen tuotemerkin täydelliset tukipalvelut. Certified Pro -asentajat voivat pidentää Total Care -takuun jopa 20 vuoteen.


Total Care = täydellinen huolenpito lämpimän lattian varmistamiseksi

Siinä harvinaisessa tapauksessa, että tuotteessamme esiintyisi vika, jota emme voi korjata, emme tyydy pelkästään toimittamaan uutta tuotetta ja maksamaan asennuskustannuksia. Sen lisäksi huolehdimme lattiapäällysteen korjaamisesta tai vaihtamisesta alkuperäistä vastaavalla laadulla.


Korkea laatu

Tuotteidemme laatu on ylivoimainen Olemme osoittaneet sen lukuisissa teollisuus-, toimisto- ja liikerakennusten sekä asuinrakennusten lattialämmitysasennuksissa. Laatu perustuu oikeiden materiaalien huolelliseen valintaan, prosessien jatkuvaan parantamiseen ja laajamittaiseen laadunvalvontaan. Tärkeimmät tuotantolaitoksemme ja jakeluorganisaatiomme on hyväksytty ISO 9001 -standardien mukaisesti vuosi toisensa jälkeen.


Konsepti pähkinänkuoressa

Jos haluat lukea täydelliset tiedot, lataa takuutodistus ja rekisteröintilomake.

Total Care -takuu on voimassa kaikissa Euroopan maissa sekä CIS-maissa, ja se kattaa kaikki RAYCHEM-lattialämmitysjärjestelmien viat.

Takuun edellytykset:

  1. Tuotteet on asentanut ammattitaitoinen sähköasentaja paikallisten sähköturvallisuusmääräysten ja meidän asennusohjeidemme mukaisesti.
  2. Takuun rekisteröintilomake on täytetty ja on asentajan allekirjoittama.
  3. Kiinteistön omistajan tulee säilyttää rekisteröintilomake yhdessä asennuksesta otettujen valokuvien ja/tai asennuspiirustusten kanssa.
  4. 20 vuoden takuun edellytyksenä on, että asennuksen on suorittanut Certified Pro -asentajayritys ja asennus on rekisteröity verkossa.

Toimimme oikealla tavalla kaikissa tilanteissa:

  1. Korjaamme tai vaihdamme tuotteet veloituksetta.
  2. Palautamme lattian alkuperäistä vastaavaan kuntoon veloituksetta.
  3. Termostaattien takuu on 12 vuotta, ja se rajoittuu uuden tuotteen toimittamiseen.


Connection and Protection